Vakmanschap

We creëeren elk stuk alsof het uniek is.

Het beste van Belgisch vakmanschap

Uit de vraag om buitenbeleving gezelliger te maken is Fuyu (winter in het Japanees) Fireplaces ontstaan. Arn Bosmans, huidig bestuurder van het 4 de generatie familiebedrijf "Bosmanshaarden" weet als geen ander hoe vuur architecturaal kan verpakt worden en hoe het technisch in elkaar moet en kan zitten.

Fuyu Fireplaces by Bosmans is fabrikant van hoogwaardige architecturale binnen en buitenhaarden en dat enkel en alleen op maat. Geen massaproductie maar zuiver gedetailleerde haarden en objecten waarin de mogelijkheden eindeloos zijn.

Contacteer ons

Architecturale haarden

Architecturale haarden zijn haarden die naadloos zijn geïntegreerd in de architectuur van een ruimte. Ze worden vaak op maat ontworpen en gebouwd om te voldoen aan specifieke architectonische vereisten en esthetische doelen. Deze haarden worden zorgvuldig geïntegreerd in de structuur van het gebouw, waarbij rekening wordt gehouden met factoren zoals materiaalkeuze, afmetingen, positionering en vormgeving, om een harmonieuze en visueel indrukwekkende combinatie van functionaliteit en design te creëren.
Architecturale haarden dienen niet alleen als warmtebronnen, maar ook als centrale architectonische elementen die de stijl en sfeer van een ruimte versterken.


Vuur verbindt. Laat het ons in schoonheid doen #nosparknofire
__ Arn

Fuyu Fireplaces by Bosmans

Bij Fuyu Fireplaces gaan luxe en vakmanschap hand in hand. Alles wat we bij Fuyu doen, doen we vanuit een droom of verlangen om beter te zijn dan de rest. Technisch hoogstaand maar eveneens architecturaal en gedetailleerd. 

Schoonheid verbindt. Altijd en overal.

Met Fuyu brengen we de schoonheid in de haardarchitectuur eveneens naar buiten in je tuinkamer of poolhouse.

Naar de configurator

Release your lifestyle

Bij Fuyu Fireplaces is alle maatwerk mogelijk voor zover het technisch haalbaar is - contacteer ons daarom vrijblijvend voor verdere informatie.
Heb je een bijzonder project? Daag ons uit.